Kafeja ju bën më të bukur, 5 përfitimet surprizuese prej saj

0

Nëse ka një gjë mahnitëse në jetë, një prej tyre është kafeja! Ne e dimë të mirën e pirjes së saj në përdishmërinë tonë, por ne nuk e dinim që kishim edhe përfitime të tjera. Për shembull, a e dini se kafeina është provuar shkencërisht që zhduk celulitin? Apo aplikimi për një javë në flokët tuaj mund të nxisë rritjen?

Ekspertët bien dakord: Kafeja është e duhura për bukurinë e të gjitha femrave.

Flokët

Maska me kafe për flokët parandalon djegien dhe i jep flokut shkëlqim.

Kuron qeskat poshtë syve

Kafeina ndihmon në zvogëlimin e qeskave poshtë syve duke kufizuar rrjedhjen e gjakut në zonë dhe reduktimin e ënjtjes.