Kallashi e fotografon komplet trupin, dhe foton e publikon në SnapChat!

Tash e një kohë, valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi është distancuar pak nga paraqitjet publike.

E gjatë gjithë kësaj kohe kur se kemi parë shpesh, Kallashi duket se ka ndryshuar fort.

Ajo ka vazhduar të shtojë peshë duke e kaluar 80-shin.

Por, nga kjo gjendje më e qeta është vetë Kallashi.

Ajo duket të mos e ketë çarë kokën për shtimin enorm në peshë për aq kohë sa ‘ai’ po kërkon tul dhe jo kocka.

Se për kë e ka pasur, mund të na tregojë vetëm vetë Kallashi… /Prive