Kanalet e “YouTube”-it më të klikuara dhe që fituan më së shumti gjatë vitit 2020

0

Ndërsa viti kalendarik po mbaron, shumat e parave që YouTubers më të famshëm fituan në vitin 2020 janë zbuluar.

Në krye të listës është nëntë vjeçari Ryan Kaji, i cili fitoi më shumë se 30 milionë euro gjatë vitit 2020 për videon me titull “Ryan World”, shkruan MARCA.

Më poshtë janë numrat për 10 videot më të klikuara të kanalit YouTube që fituan më së shumti këtë vit, sipas Forbes.

Jeffree Star

Të ardhurat: 16.5 milionë euro
Shikime: 600 milionë
Abonentë: 16.9 milionë

David Dobrik

Të ardhurat: 17 milionë euro
Shikime: 2.7 miliardë
Abonentë: 18 milionë

Blippi

Të ardhurat: 18.7 milionë euro
Shikime: 8.2 miliardë
Abonentë: 27.4 milionë

Si Nastya

Të ardhurat: 20.3 milionë euro
Shikime: 39 miliardë
Abonentë: 190 milionë