Kapi mat burrin me të dashurën, plas sherri në mes të autobusit (VIDEO)

0

Një grua ka kapur mat burrin e saj, shofer autobusi me një tjetër femër, që rrinte ngjitur tij, e me të cilën kishte marrëdhënie dhe nuk e ka përmbajtur veten.

Ajo i është sulur me shpulla dhe grushte, por edhe tjetra nuk ka ndenjur duarkryq, ia ka kthyer paq dhunën.

‘E dija se ishit ndarë’- bërtiste gruaja në dhunë e sipër, ndërkohë që pasagjerët e kësaj linje, në Filipine, kanë mbetur të shokuar nga gjithë sa panë.