Kaq të ekspozuar nuk e kemi parë Ciaran

0

Ciara kishte shtuar 27 kg gjatë kohë sa ishte shtatzënë me beben e dytë, por duke falënderuar vaktet e vogla ajo tashmë duket tepër seksi
Ciara kishte shtuar 27 kg kur ishte shtatzënë me vajzën e dytë Sienna që e ka me yllin e futbollit amerikan Russel Wilsson.
Por, 33 vjeçarja tashmë duket si një sirenë ku ka konsumuar vakte të vogla dhe ka bërë fitnes të vazhdueshëm. Këtë gjë ajo e ka thënë në një intervistë për InStyle, ku është në ballinën e kësaj reviste për muajin prill.
“Haja shumë. Patate te skuqura, makarona, bukë misri. Dëshiroja të haja edhe kur nuk ishin ditët e falënderimeve…jam një vajzë jugore. Ne dëshirojmë të hamë!|”, ka thënë ai.