Kasami: BDI mundohet edhe investimet private t’i shndërroj në investime partiake

Kryetari i komunës Bilall Kasami në takim me banorët e lagjes Teteks 2. Më tej au deklaroi se lista e Besës dhe kandidatëve të këshilltarëve është më e mira dhe se duhet votuar për të realizuar gjitha projektet. Gjithashtu kreu i Tetovës deklaroi në Tetovë janë bërë shumë punë edhe pse është penguar. Kasami komentoj edhe fabrikën e re të nisur sot në Tetovë.

“Fatkeqësisht BDI mundohet investimet private ti shndërroj në investime partiake dhe për t’i shndërruar këto evenimente në takime partiake”, u shpreh Kasami.

Për fund Kasami tha se BDI në mungesë të shumë punëve të pa bëra po organizojnë koncerte të ndryshme për të mashtruat qytetarët.