Kasami: Kompanitë që kanë fituar në kushte normale, tani është koha të ndihmojnë!

0

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka deklaruar sonte në emisionin Click Plus se kompanitë që kanë fituar në kushte normale, tani është koha të ndihmojnë!

Ai ka thënë mes tjerash se kompanitë që kanë kapital tani në këtë kohë krize është koha të solidarizohen dhe jo të pasurohen.

Ai ka thënë se tani, të gjithë së bashku duhet të ndajmë dhe ta tejkalojmë këtë krizë. Kasami ka deklaruar se partia e tij ka propozuar disa masa të cilët duhet të merren në kohën kur vendi po përballet me pandeminë. Ai ka thënë se propozimet e Lëvizjes Besa janë pranuar edhe nga ana e partnerëve të Qeverisë.