Kasami: Tetovarët tashmë kanë vendosur për shumicë stabile

Lëvizja BESA ka zhvilluar një tubim në lagjen Teteks të Tetovës.

“Tetovarët tashmë e kanë vendosur, Teteks 1-shi tashmë e ka vendosur, që me 20 gusht të votojnë për një #Shumicë stabile, për listën e Lëvizjes BESA, për numrin 8️⃣.

Ne, jemi bashkë me tetovarët. Fitorja jonë do të jetë e tyre dhe e të gjithë qytetarëve!”, ka nënvizuar kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.