Katër rrena nga Hashim Thaçi

0

Arbër Zaimi

4 rrena nga Hashim Thaçi, gënjeshtar patologjik.

U betua se nuk ka propozuar kurrë shkëmbim territoresh Kosovë-Serbi.

Tha se nuk ka gisht në rrëzimin e qeverisë dhe nuk ka qenë propozim i tiji gjendja e jashtëzakonshme.

Tha se nuk i ka bërë presion Gjykatës Kushtetuese.

Tha se letra kërcënuese është sajim i Kurtit, edhe pse fjalitë e letrës kërcënuese janë copy/paste nga konferenca e intervista të Thaçit.