Ke lindur në korrik? Ja 6 arsyet pse ti je unik!

Njerëzit që kanë lindur në muajin korrik, kanë tipare që i bëjnë ata të dallojnë në një turmë. Ata kanë një personalitet simpatik.

Por pse njerëzit e korrikut janë unik?

Më poshtë mund t’i lexoni disa fakte interesante nga hulumtimet e bëra në të gjithë globin dhe disa prej tyre në të vërtetë do t’ju befasojnë, transmeton Klan Kosova.

Ata janë super optimistë

Ata janë në ligën e njerëzve të famshëm

Ata dinë t’i trajtojnë emocionet

Arsim të lartë

Ata janë më të gjatë

Ata ka më shumë të ngjarë të shkruajnë dhe ta përdorin dorën e majtë