Këngët e Bardhit bëhen trend në Shqipëri

Bardhi mbrëmë ka lansuar dy këngë në një videoklip, gjersa klipet e tyre i ka realizuar në New York

“Zhytëm” dhe “Prap” janë dy këngët e këngëtarit kosovar, i cili është kohëve të fundit është bërë njëri prej këngëtarëve më të pëlqyer shqiptar.

Kurse tani, pas afër 24 orëve, kënga e tij është klikuar për më shumë së 593 mijë herë. Po ashtu këngët janë bërë virale dhe për momentin janë më të pëlqyerat në Shqipëri dhe vendet ku jetojnë shqiptarë.