Këngëtarja e njohur tregon hapur se ka menduar vetëvrasjen

0

Në kohën në të cilën jetojmë, shpesh herë shohim njerëz të trishtuar ose më keq akoma pesimistë për jetën e tyre, madje bëhen aq pesimistë saqë, janë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka përfshi edhe jetën.E njëjta gjë i paska ndodhur edhe këngëtares së njohur Lady Gaga. Gjatë prezantimit të çmimit të Global Changemakers Award (Çmimi Global i Krijuesve të Ndryshimit) u shpreh se: “Nuk mund ta mbaj dot më brenda, kam disa vite qe vuaj nga depresioni dhe ideologji që lidhen me vetëvrasjen. Në fillim mendoja se isha një njeri i keq dhe e vetme, por sinqeriteti më ndihmoi të gjeja ngushëllim dhe ndihmë tek familja dhe miqtë e mi”.Në fund të fjalimit të saj, këngëtarja i kërkon audiencës të jenë te sjellshëm me njëri-tjetrin dhe të ndihmojnë ata që janë në nevojë.

Lady Gaga falenderon gjithashtu nënën e saj për kujdesin e pandalshëm dhe vendosmërinë për ta ndihmuar 32-vjeçaren në ditët e saj më të errët.