Keni frikë nga fluturimet? Ja çfarë duhet të bëni

0

Frika për të fluturuar është një ndjesi e cila kap shumë njerëz.
Disa vetëm duke e menduar udhëtimin frikësohen dhe nuk e marrin guximin për ta provuar. Në këtë artikull do të lexoni disa këshilla të cilat do ju ndihmojnë të kontrolloni frikën dhe të shijoni udhëtimin.

Mendoni veten tuaj në një ambient të rehatshëm ose duke zbritur nga avioni dhe të përqafosh një të dashurin tuaj me një klimë përgjithësisht të nxehtë ose të marrësh pjesë me sukses në një mbledhje biznesi.
T’u besosh kontrolleve ajrore – Duhet ditur që aeroplanët e biznesit janë të nënshtruar nga revizionet dhe kontrolle para çdo fluturimi nga pilotët përpos inxhinierëve. Mirëmbajtjet rutinë kryhen rregullisht në intervale precize nga inxhinierë të autorizuar.
Të qetësohesh – Piloti dhe ekuipazhi duan të fluturojnë, për ta është një ambient i sigurtë dhe normal për të qëndruar. Edhe pse konsiderohet që pilotët janë të mbrojtur dhe të mësuar dhe duke qëndruar në ajër është më e lehtë të qetësohesh.
Mos lejoni të frikësoheni nga turbullirat – Edhe pse turbullirat janë të bezdisshme, është e rëndësishme të dini që nuk janë të rrezikshme. Janë një gjë normale e fluturimit./revistawho.com