Kërkohet urgjentisht ndihmë financiare për shërim jashtë vendit

Të nderuar miq, familjar dhe njerëz të vullnetit të mirë,

Shaban (Kadri) Rahimi i lindur më 16.09.1991 nga fshati Corroticë, Komuna e Preshevës
Në vitin 2021 është diagnostifikuar me sëmundjen LEUKEMI AKUTE, e cila me ndihmën e juaj do të trajtohet jashtë vendit. Shabani ka nevojë për ndihmën tuaj. Vlera e trajtimit është 98.000 euro.