Këshillë e kardiologut shqiptar nga Zvicra

0

Të nderuar bashkatdhetarë në Zvicër, të nderuar pacientë dhe paciente.

Vala e dytë e Covid-19 e ka kapluar Zvicrën edhe shumë më fortë se vala e parë në pranverë. Ju lutem: ruajeni distancën, pakoni vizitat familjare dhe përcjellni urdhërat e enteve shëndetësore. Situata është serioze dhe do marri përmasa edhe më serioze javën që vjen. Ju lutem ruajeni shëndetin tuaj dhe të familjarëve tuaj duke e kufizuar veten javët në vijim. Faleminderit.😥

Me respekt, Florim Cuculi