Këshilltari i ASH-së: Ja kush është fajtor për mos vendosjen e flamurit shqiptarë në Kumanovë

0

Osama Muadini
Pas 2 viteve qeverisje lokale të LSDM dhe Kryetarit aktual ( i zgjedhur nga votat e shqiptarëve), shqiptarët anashkolohen edhe harrohen ?!…
Foto që tregon se sa kanë nevojë LSDM për shqiptarët dhe sa na respektojnë ?!…
Kanë vendosur flamujt e Serbisë, Malit të Zi, Ruminisë (nuk e di çka i lidh me rumunët), Bullgarisë, Bosnjes dhe Turqisë, por mungon Flamuri Kombëtarë ?!…
Faleminderit dhe ju lumtë që çdo ditë e më shumë po ju tregoni shqiptarëve se sa i doni dhe për çfarë ju duhen si LSDM ?!…
Flamujt e vendosur na kujtojnë “Bashkim Vëllazërimin” e Jugosllavisë apo “Shoqërinë për të gjithë” të LSDM së atëhershme dhe asaj të sodit.
P.S
Sonte, për ta proklamuar këtë ide të re/të vjetër, do ti argëtojë kumanovarët e “famshmja” LEPA BRENA ?!…