Kështu dridhej mbrëmë në shtëpinë e saj Dhurata Dora (Video)

0

“Kesh kesh” është hiti i saj i fundit, kënga që e aktualizoj sërish këngëtaren Dhurata Dora, e cila po bënë punë të mirë në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Është mjaftë e pranishme, e angazhuar dhe përherë në hap me kohën, duke u shfaqur edhe me stil bashkohor dhe të përafërt me atë të artistëve botëror. Dhurata Dora, e ka festuar mes njerëzve të saj ndërrimin e moteve dhe ka vallëzuar me shumë dëshirë. Në xhirim, duket tejet e disponuar dhe sigurisht që ka arsye, shkruan “Kosovarja”.

Siç po shihet, Dhurata nuk qenka e mirë vetëm në këndim, por edhe në vallëzim./Kosovarja/

http://kosovarja.al/showbiz/keshtu-dridhej-mbreme-ne-shtepine-e-saj-dhurata-dora-92966/