Këta janë ministrat e Vetëvendosjes, Milaim Zeka i përmend emrat

0

Gazetari Milaim Zeka përmes një postimi në Facebook ka zbuluar tre emrat e ministrave që do të udhëheqin me ministritë e Lëvizjes Vetëvendosje.Ai ka thnë se deri më tash janë nda tri ministri të cilat do t’i takojnë Lëvizjes Vetëvendosje, e ato janë; Ministria e Drejtësisë, Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Financave.Zeka ka thënë se me Ministrinë e Drejtësisë do të udhëheqë Albulena Haxhiu. Sipas Zekës, Ministria e Shëndetësisë do të udhëhiqet nga Arben Vitia.Ndërsa me Ministrinë e Financave do të udhëheqë Besnik Bislimi.Shkrimi i plotë: Deri me tani spekulohet per keta emra te ministrave nga VV-ja. Albulena Haxhiu, Ministre e Drejtesise, 2. Arben Vitia, shendetesi, 3.Besnik Bislimi, financa.