Këta janë politikanët që nuk marrin paga dhe kanë hequr dorë nga privilegjet e pushtetit

0

Sekretari gjeneral i LSDM-së, Ljupco Nikollovski është mbështetës i shkurtimit të privilegjeve të cilat i kanë funskionerët e ndryshëm në Maqedoninë e Veriut.
Ai ka thënë se gjatë mandatit të tij si ministër të gjitha pagat i ndarë për qëllime humanitare. “Pres që funksionarët e zgjedhur të jenë shembull ku janë në pozita të larta. Për më tepër unë kam hequr dorë nga të gjitha privilegjet e funksionit. Që qytetarët të jenë para të gjithë neve. Për këtë arsye jam për shkrutimin e beneficioneve të persona të emëruar në poste të larta. Me shëmbull të tregojmë!, dekaroi Nikollovski. Kujtojm se edhe presidenti i Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski ka deklaruar se heq dorë nga të gjitha privilegjet gjatë mandatit si president i vendit. (INA)