Këta po dojnë që edhe Albini me e pranu asociacionin, e mandej me thanë…

Shkëlzen Gashi

 

Këtapo dojnë që edhe albin kurti me e pranu asociacionin, e mandej me thanë: s’jena veç na që i kena ba koncesione sërbisë.
këta dojnë edhe që albin kurti me vjedhë, e mandej me thanë: s’jena veç na që kena vjedhë.
më vjen keq, por jeni veç ju që i keni ba koncesione sërbisë dhe veç ju që keni vjedhë.