Këtë mashkull e ka marrë shumë malli për Engjin, vet ajo e bëri publik

Engjëllusha vazhdon të jetë shumë e njohur dhe e dashur për publikun.

Ajo u bë këngëtare shumë e pëlqyer.

Engji vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale.

Në foton e fundit ajo e ka shfaqur Matinin, për të cilin thotë se e ka marrë shumë malli për të.