Këto janë akuzat e fundit të qytetarit dixhital!

0

Sali Berisha

Edvin Ma fia dhe Jorgo Kajmaku dergojne Ruçin me shuma te medha ne Janine per te mbyllur ceshtjen Tora!

Keto jane akuzat e fundit te qytetarit dixhital!

Lexoni mesazhin e tij. sb

Pershendetje dr uroje te jeni mire.Burime konfidenciale nga Janina me treguan se po zhvillohet nje loje e piset per shpetuar Ramen per rastin Kajmaku. Nje burim prane gjykates se Janines ben te ditur, duke ruajtur anonimatin, se jane paguar shuma shume te medha parash ne nivelet me te larta te Gjykates se Janines per te nxjerre te ‘pafajshem’ Kajmakun. Eshte investuar vete Rama dhe ka derguar Gramoz Rucin ne emrin e tij per te mbyllur kete pazar. Data e gjygjit mendohet te jete dita e Marte, date 10 Shtator.