Këto janë këshillat më të mira për iPhone që definitivisht nuk i dinit

Ka shumë këshilla për iPhone që sigurisht nuk i dini dhe është koha t’i mësoni dhe t’jua lehtësoni jetën.

Kur dëshironi të fshini diçka në kalkulator, shtypni C, megjithatë, kjo rezulton në fshirjen e të gjithë operacionit. Por ju kursen kohën.

Me këtë mënyrë mund të fshini numrin e fundit, pa humbur të gjithë operacionin. Gjithçka që duhet të bëni është të rrëshqitni majtas ose djathtas në panelin e ekranit të makinës llogaritëse dhe numri i fundit do të fshihet.

A e dini se fotot ju lejojnë të jeni edhe më specifik duke kërkuar fjalë kyçe? Për shembull, kërkoni fjalën “mal” dhe do të shfaqen vetëm imazhet përkatëse me atë fjalë.