Kiara ‘dorëzohet’: Shkon e puth për herë të parë Luizin

‘Dorëzohet’ Kiara: Thyen distancën dhe shkon e puth për herë të parë Luizin.

Momente interesante rreth marrdhënies mes Luizit dhe Sarës.

Marrëdhënia mes Kiarës dhe Luizit duket se po avancon më shumë. Ditën e djeshme Luizi vendosi që të vendosë një distancë nga Kiara në mënyrë që të shohë se si do shkonte marrëdhënia dhe nëse kjo e fundit do të bënte një hap kundrejt tij.

Ditën e sotme Kiara ka bërë një hap drejt marrëdhënies me të, dhe i ka dhuruar një puthje në qafë.

Nga video e publikuar Luizi duket shumë i emocionuar, dhe kjo vërehet në fytyrën e tij.