Kiara mbrëmë hapi Kutinë e Pandorës, dërgoi në nominim këto tre banore

Kutia e Pandorës mbrëmë u hap nga Kiara.

Kiara vendosi ta hap dhe fitoi një udhëtim çift në Maldive.

Por pas kësaj vjen edhe një e keqe.

Ajo pati mundësinë të dërgojë tre banorë në televotim.

Kiara zgjodhi Tean, Oltën dhe Dean në televotim për të shtunën.