Kida ka një tatuazh në një vend të pazakontë (Foto)

Kida në maksimum është duke shijuar arritjet, suksesin në karrierën muzikore, si asnjëherë më parë ajo është aktive në rrjetet sociale.

Përveçse bënë paralajmërimi për organizimet e mbrëmjeve muzikore ajo shfaq edhe momentet me shoqëri, apo edhe kohën që i kushton vetës për mirëmbajtje nëpër qendra të ndryshme estetike.

Kida numëron shumë këngë dhe bashkëpunime, të gjitha projektet e saja  rezultojnë të suksesshme. Është shumë atraktive dhe trendi. Këngëtarja nëpërmjet shumë imazhe ka shfaq se në disa pjesë të trupit ka tatuazh, por ky tatuazh në kurriz ka qenë më ia pa dukshëm. Kemi parë shumë tatuazhe nëpër pjesë të ndryshme të trupit po një i tillë si i Kidës është vend më i pazakontë.