Kjo është Maqedonia e Veriut!

Zeqirija Ibrahimi

Kjo është Maqedonia e Veriut:

1. Vrasësi i Almir Aliut gjykohet për aksident trafiku
2. Babai i Almir Aliut gjykohet për dhunë
3. Nikolla Gruevski arratiset në Budapest
4. Sasho Mijallkovi zhduket pa nam e nishan.

Dhe, Zaevi kryeministër.

Dhe, Oliveri ministër i Punëve të Brendshme.

*postim në facebook