Kjo është shtëpia milionëshe e Ermal Fejzullahut

Ermali trashëgoi talentin për këndim nga babai i tij dhe në këtë kohë komercialiste e shfrytëzoi në maksium edhe për të bërë paratë.

Ermali është këngëtari i preferuar i shumicës së publikut që me këngët e tij dhe karakterin bëri për vete mirjëra fansa, përcjell ORAinfo.

Është Nera ajo e cila e ka publikuar shtëpinë e tyre super luksoze kur Ermali me siguri ka investuar milionat për të mobiluar dhe projektuar një të tillë.

Shikoni shtëpinë e Ermal dhe Sabri Fejzullahut! /Express/