Klaudia Pepa publikon çastet me të ëmbla me këtë person të dashur!

0

Balerina e njohur Klaudia Pepa ka publikuar në rrjete sociale një video mjaft të ëmbël.
Në këtë video balerina shfaqet sëbashku me nënën e saj, e cila është duke e përkëdhelur. Prej disa kohësh Klaudia jeton në Itali dhe takimet me nënën e saj nuk janë më aq të shpeshta.