Koci: Ramush Haradinaj është hero

0

Arianit Koci, Avokatë

Gjithmonë, gjatë historisë njerëzore, ka pasur individë që e kanë bartur barrën e krejt popullit të vet.
I quajmë heronj.
I tillë është Ramushi.
Po e ruan dinjitetin tokës dhe popullit të vet.
Rëndë për të, rëndë për familjen e tij, rëndë për të gjithë neve.
Sidoqoftë, edhe këtë betejë do ta fitojë.
Sigurt!