Koço Danaj tregon kush po e pengon marrëveshjen mes VV-së e LDK-së

0

Koço Danaj
“Lepuri flë në Amerikë dhe BE”
Mbi 100 ditë dhe qeveri në Kosovë nuk ka?
Pse
Një pjesë ja hedhin fajin LDK, ndërsa një pjesë VV.
Nuk jam arbitër. Por gjeopolitikën e njoh mirë.
Për të gjithë miqtë e mij, po shtroj një pyetje: Pse i dërguari i posaçëm i presidentit Tramp, Grenel priti në një takim të posaçëm një delegacion tresh të LDK dhe jo të VV?!!
Pse pas kthimit të këtij delegacioni nga Berlini, filluan mosmarrëveshjet midis LDK- VV??
Pse nuk u përfshi në delegacion, Vjosa Osmani???
Unë nuk e di, po ju anëtarët e VV dhe LDK e dini.
Po nuk e dini pyesni udhëheqjet tuaja.
Me respekt
Dr.Koço Danaj
Kryetar i Shqiperisë Natyrale