Komandant Baruti formon parti te re

Xhem Baruti do formojë partinë e re në skenën politike. Këtë lajm ekskluzivisht e mëson Zhaba.tv. Ai madje e ka ndryshuar edhe stilin e tij duke i ngjasuar Hitlerit.

Xhem Baruti thotë se edhe partie e re do të quhet Hitler.

Duke parë situatën aktuale dhe skenën e rënduar politike ai thot se shqiptarët nuk bëhen asnjiherë e në këtë mënyrë ato i shpëton vetëm ndonjë Hitler apo Enver Hoxhë. Duke parë ngjashmërinë me Hitlerin Xhema e refuzoi figurën e Enver Hoxhës./zhaba.tv

Rubrika thashetheme e INA-s