Komandant Hoxha: Ja kush e largoi Bilallin

0

Xhezair Shaqiri

Cka po ndodh me BESEN
Filluan me nje start te fuqishem ne politik me mediume, elektorat dhe buxhete te shumta dhe me nje shprese per ndryshime apo redifinim .
U tha e u perfol se ne Bese Me Bese,
Me namaz e sinqeritet
Fillim euforik dhe futen terli analisti e intelektuali te fjaleve pa vepra.
Tani Besa u thye nga interesgjit dhe thyen shpresat e shume aktivisteve te sinqerte.
Ne kohen kur kamatasht jane ne kulminacion u financua Besa me interes te larte e shume shpejt haraqin poe kerkojn si duket…
U fol e u perfol se besa ka dy udheheqesi e tani u vertetua se Bili ka qene figure mediatike jo udheqes partiak,
Kurse financuesi me kamat po vendos kush te jet kryetari i Beses se thyer
Ishin te bindur se dote fitonin pa kualicione me A Sh deri sa kryetari nen hie apo financuesi u takua me vojvoden dhe u perhap llafi se financuesi interesit tha 😮 do hec besa si thom un o 20 vite e mbaj financiarisht Besen ne opozit e jo si thone tjeret
Veq Thash