Komandant Hoxha sërish godet keq politikanët

Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha,  ka reaguar ndaj asimilimit të nxënësve shqiptarë të fshatit Banjicë të Veselit, të cilët janë duke mësuar në shkollë me libra në gjuhën maqedonase, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Politikanët tanë hajna dhe servila nuk kaën kohë të miren me shqiptarët e kohës sonë që të mos  asimilohen, por akuzojnë Turkun se si para 500 viteve na kanë asimiluar dhe me dhunë na kanë konvertuar në Islam

Merren metë kaluarën, sepse ashtu e kanë urdhërin servilet që të ju lejohet hajnija në ditët tona, e sa për shqiptarët as që e cajnë kokën

Hajmedet për këtë shqiptari”, është shprehur ai. (INA)