Komandant Malisheva: BDI ishte e kënaqur me dënimet tona

Muhamet Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva, i dënuar me burg në Maqedoni, për pjesëmarrje në rastin e Kumanovës, ka shkruar një letër publike në statusin e tij në fejsbuk:

“Pershendetje vëllëzer e motra!

Pas nji kohe bukur te gjate ne pritje te vendimit te shkalles dyte , gjë që u tregua një padrejtsi e madhe ndaj nesh sidomos kur ne u denuam me denime maramendese , ate kohë BDI ja kishte ministrinë e drejtsis gje qe te gjithe ishin te kenaqur me denimet tona.
Po a e din kta balosha qe i sherbejn armikut se nji dite femijet tane do ju hakmerren ne femijet e tyre Amanet e kan nga ne se do ndiqen me kanun !
Neve jemi ktu pikrishte per padrejtsit qe ua jan bere Shqiptarve ne pergjithsi e kta prap vazhdojn me te njejten metod , do te pendoheni por shumë vonë do jet per ju te ndyr e te shitur..!

Ju keni futur krimbat e juaj ne bashkpunim me armiqtë per te na perqarë por po ua beje te qarte se grupi ynē nuk do perqahet asnjihere ne jemi bërë urë per njeri tjetrin ne jemi bere me shume sesa vëllezer dhe kurr nuk do tja arrini qellimit!” Muhamet Krasniqi