Komandant Malisheva ka një porosi për votuesit shqiptarë në Maqedoninë e Veriut

0

Komandat Malisheva ka nje porosi per votuesit shqiptare ne Maqedonine e Veriut.

Me poshte e keni edhe postimin e tij ne facebook:

Nëse thërras Shqiptaret të votojn kte apo ate kandidad per President , do ishte e padrejtë jo e mire per mua ,pse? Po ua jap pergjigjen …

Nese edhe sotë Shqiptaret nuk din ke ta votojn atehere nuk kam qfar te them më shume vetem te ju kerkoj falje ne emrin tim dhe te bashkluf*tetarve qe ne u beme shkaktarë edhe 2001 edhe 2015 qe ua prishem rehatin kti populli ..

Lavdi dëshmorve te kombit te rëne ne te gjitha betejat!!