Komisioni për Antikorrupsion do të vendosë për ankesat për shkeljen e Kodit zgjedhor

0

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot në hapësirat e veta do ta mbajë seancën e nëntë, në të cilën në rend dite janë më shumë ankesa për shkeljen e Kodit zgjedhor dhe Ligjit për korrupsion dhe përplasjen e interesave, nga shpallja e zgjedhjeve presidenciale.

Siç potencohet në kumtesë, të gjitha ankesat janë shtruar nga VMRO-DPMNE në opozitë, ndërsa kanë të bëjnë me aktivitete të Agjencisë pagesore, si edhe kundër kryetarëve të komunave Gazi Babë dhe Shtip, të Komunës së Shtipit dhe u.d. kryetari komunës së Novosellës së Strumicës.