Komplimentet që gratë duan të dëgjojnë në shtrat

Ka dy lloje të njerëzve në shtrat: një që i pëlqen të “flasin pistë”, dhe ata që nuk duan të dëgjojnë një zë…

Të dy janë mjaft të mirë. Por për të gjithë ata që bien në biseda të nxehta, zbatojnë disa rregulla. Ka shumë gjëra që mund të thuhen gjatë seksit. Disa janë të papërshtatshme, dhe disa janë shumë të dëshirueshme dhe mund të nxisin më tej imagjinatën dhe pasionin.

Gratë në përgjithësi i duan komplimentet në shtrat – sigurisht, vetëm nëse partneri mendon seriozisht, dmth. Nuk është një korrektues i ëmbël, të cilin gratë mund ta zbulojnë shpejt. Pra, çfarë është në përgjithësi mirë të thuhet, dhe çfarë është krejtësisht e padëshirueshme?

Komplimentet që gratë i duan në shtrat:

  1. • “I dua këmbët tuaja/shpinë tuaj”
  2. “Ju mbani erë kaq të këndshme!”
  3. • “Mos u ndal!”
  4. • “Ju jeni shumë më sexy se ishi im”.
  5. • “Wow, sa e ëmbël jeni!”
  6. • “Sytë e tu janë të bukur.” /Monitor/