Kosova në top 10-shën e “Tokyo 2020”

Janë bërë katër ditë që prej kur kanë nisur Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”.

Në renditje e përgjithshme të deritanishme Kosova gjendet e ranguar lartë.

Falë dy medaljeve të arta të fituara nga xhudistet Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova, vendi ynë është në vendin e 10-të.

Momentalisht prijnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës me nëntë të arta, pesë të argjendta dhe tetë të bronzta, e ndjekur nga Kina dhe Japonia që kanë gjithashtu nga nëntë medalje të arta.