Kosovari që po merr vëmendje në “Për’puthen” ka qenë më herët reper

Emisioni i dashurisë “Për’puthen” tani ka nisur sezonin e tretë, e që tani ka më shumë konkurrent nga Kosova se sa viteve të kaluara.

Eduard Kuçi është njëri nga konkurrentët me prejardhje nga Kosova e që disa vite jeton në Zvicër. Por, ai nuk është krejtësisht emër i panjohur.

Kjo pasi gjatë vitit 2019 ai kishte vendosur t’i futej muzikës dhe në një intervistë për “T7” kishte treguar për planet e tij.