Kovaçevski: Me një sistem tatimor efikas dhe politika pozitive, sigurojmë stabilitet financiar të vendit

ina-online
ina-online

01/12/2023

Me sistem efikas tatimor dhe politika pozitive sigurojmë stabilitet financiar të shtetit, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Për të drejtuar një administratë që është në të gjithë territorin, që punon me një numër mbi 600 shifror me klientë biznesi, mbi një milion qytetarë me numrat e tyre tatimorë, duhet vërtet të jesh i aftë, i suksesshëm, i përkushtuar, mbi të gjitha ekspert, tha Kovaçevski, duke e përgëzuar drejtoreshën e Drejtorisë së të Ardhurave Publike, Sanja Llukarevska, për, siç tha ai, “të gjitha përpjekjet që ka bërë që në këtë kohë krize të mund të sigurojmë të ardhura me të cilat i financojmë të gjitha nevojat e qytetarëve”.

Me rastin e shënimit të Ditës së Tatimpaguesve, punëtorët në Drejtorinë e të Ardhurave Publike, Kovaçevski i përgëzoi ata për vendin dhe rolin e tyre të veçantë në sigurimin e stabilitetit financiar të shtetit.

“Sot së bashku përkujtojmë 76 vjet nga krijimi i sistemit tatimor të vendit tonë. Që atëherë e deri më sot, sistemi tatimor ka shënuar shumë arritje dhe suksese, që i detyrohet përkushtimit të nëpunësve tanë tatimorë, gardianëve të thesarit të shtetit”, tha Kryeministri.

Drejtoria për të Ardhura Publike, siç theksoi, ka një rol shumë domethënës për shtetin në tërësi dhe në këtë drejtim ka inkurajuar hapat dhe risitë që po futen, si digjitalizimi i shërbimeve dhe modernizimi i proceseve.

“Së bashku me ne zbatoni një sistem tatimor dhe politikë tatimore efikas, transparent dhe të drejtë përmes mbledhjes së taksave, duke ndërtuar një marrëdhënie partneriteti me taksapaguesit”, tha Kovaçevski.

TË FUNDIT

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

Talat Xhaferi

Xhaferi: Maqedonia e Veriut ndërton vlera evropiane të bashkëjetesës, multikulturalizmit dhe multietnicitetit

Arjanit Hoxha ziadin sela zejdi

Si do të shkojë ASH-ja e Selës në zgjedhje? Zejdi është për bllok të gjerë politik, Hoxha i sigurt për koalicion fitues

arber ademi

Ademi: Brenda javës i unifikojmë pagat e profesorëve

Abdush demiri

KSHZ kompleton përbërjen e saj, Abdush Demiri bëhet anëtari i shtatë i saj

UT Universiteti tetoves

VLEN: BDI nxori në rrugë elitën intelektuale shqiptare

rasti-Sopotit

Sopoti – 21 vjet, rast klasik i montuar, 12 banorë me 156 vite burg, 6 agjentët fajtorë kurrë nuk u përgjigjën!

universiteti-i-tetoves-UT

Sindikata e UT-së kërkon nënshkrimin e marrëveshjes kolektive

marko-bislimoski-780x470-1

Bislimovski: Temperaturat e larta ditore do të ndikojnë në faturat e ngrohjes

Jovan mitreski

Mitreski: Do të propozojmë ndryshime në ligjin për arsimin e lartë, të gjithë të punësuarit do të kenë rritje të pagave

INFO

NA NDIQ