Kroos i bindur se Alaba ka cilësi për të luajtur në Real Madrid

Mbrojtësi do të largohet nga Bavaria në një transferim falas në verë dhe do të drejtohet për në kryeqytetin spanjoll, shkruan Goal.

Toni Kroos është i bindur që David Alaba ka cilësinë për të ‘lulëzuar’ në Real Madrid, nëse do të transferohet nga Bayern Munchen në verë.

Alaba njoftoi javën e kaluar se do të largohej nga Bayern në një transferim falas në verë, por nuk zbuloi destinacionin e tij të ardhshëm, transmeton arbresh.info.

Është spekuluar gjerësisht se Reali do të jetë klubi i tij i ardhshëm, dhe Kroos nuk ka dyshime se përfaqësuesi i Austrisë do të përshtatet me jetën në La Liga.

“Këtu keni nevojë për cilësi, që të jeni fizikishttë gatshëm, që koka juaj të mund të trajtojë shumë situata,” tha Kroos për Sky Germany. “Ju duhen më shumë sesa vetëm cilësi sportive.

“Unë nuk kam luajtur me të për gati shtatë vjet. Prandaj është pak e vështirë për mua të them se si dhe çfarë mendon ai.

“Unë tashmë e kam lexuar emrin e Alaba në lidhje me Real Madrid, por nuk kam asnjë informacion mbi të tani.

“Nëse jeni i rregullt në Bayern, atëherë patjetër që keni cilësi atletike për të luajtur në Real Madrid.

“Kjo është e qartë, por ne do të shohim se çfarë do të vijë në të në fund.”/arbresh.info/