“Kryesia e ndërmarrjes gënjen”, reagojnë 32 punonjësit e larguar shqiptarë nga N.P. “Higjienës Komunale”-Shkup

Pas njoftimit të N.P. “Higjiena Komunale”, kanë reaguar 32-punëtorët e përzënë nga puna, përcjell TV21. Tashmë ish punonjësit e kësaj ndërmarrjeje thonë se janë larguar nga puna për pazare politike, ndërkaq mohojnë deklaratat e Drejtorisë se të njëjtit nuk kanë qenë të rregullt në vendin e punës dhe se nuk kanë kryer detyrimet. “Duam të … Continue reading “Kryesia e ndërmarrjes gënjen”, reagojnë 32 punonjësit e larguar shqiptarë nga N.P. “Higjienës Komunale”-Shkup