Kryetari i Komunës së Ulqinit ankohet se po përballet me barriera dhe obstruksione në punë

0

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se me barriera dhe obstruksione në punë, me të cilat ballafaqohet, nuk ka zhvillim të kësaj vetëqeverisje vendore.

Ai në mbledhjen e parlamentit lokal tha se obstruksionet vijnë edhe nga disa sekretariate në Komunë.

“Shpesh na thonë “ngadalë, ngadalë”, ndërsa koha kalon. Ne duhet të jemi shumë më efikas në punë dhe më shpejt të sjellim vendimet në mënyrë që Ulqini mos të jetë më në mesin e komunave më të pazhvilluara në shtet”, tha Nrekiq.