Kryetari i PDSH-së dega Manastir kalon në BDI?!

0

Siç shkruan TetovaSot, kryetari i Degës së PDSH-së dega Manastir, Agim Murati zyrtarisht ka kaluar në BDI.
Ish Kryetari degës së PDSH-së dega në Manastir shihet në foto me kryetarin e degës së BDI-së në Manastir, Lutfi Ahmetin dhe drejtorin e NP “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memetin ku edhe është zyrtarizuar kalimi i tij në BDI. Nuk dihet ende nëse kryetari i degës së PDSH-së në Manastir do të merr të gjithë degën në BDI apo do të jetë i vetëm ky kalim pritet që të shihen ditëve në vijim. Këto kalime gjithnjë ndodhin para zgjedhjeve ku me 12 prill partitë politike do ti matin forcat e tyre, shkruan TetovaSot.