Kryetari i PDSH-së, Ragmi Mustafa është takuar me princ Lekën

0

Në një postim në rrjetin social facebook kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Ragmi Mustafa ka bërë të ditur që ka zhvilluar një takim miqësor me princ Lekën dhe veprimtarin e shquar të kombit Ekrem Spahi.

Një takim miqësor me: Princ Leka dhe veprimtarin e shquar të kombi Ekrem Spahiu. Bashkëbisedim rreth temave politike regjionale. Edhe Princ Leka mbështet fuqishëm bashkëngjitjen e Preshevës, Bujanocit e Medvegjës me Kosovën. Kërkesë legjitime institucionale burimore e shqiptarëve të këtyre tre komunave që nga viti 1992 shprehur në referendumin e 1 e 2 marsit. Mbështetjet po rriten për ditë e më shumë. Lugina po bashkohet me Kosovë. R.M