Kuksianët nderojnë mbretëreshën / “Çunat e Londrës” vendosin bustin në Kukës

Kuksianët në emigrim kanë bëre të mundur vendosjen e bustit të mbretëreshës Elizabeth II në Kukës.

Sot në mëngjes kanē mbërritur fotot e para. Ndërkohë një bust më i madh pritet të vendoset në qendër të Hasit.

Busti është sponsorizuar nga të rinjtë që kanë emigruar në Londër.

Ndërkohë, 10 ditë pas vdekjes, trupi i mbretëreshës Elizabeth do të niset sot në mëngjes për në banesën e fundit. Në Londër kanë zbritur rreth 500 udhëheqës botëror dhe delegatë të huaj, ku mes tyre është edhe Presidenti i Shqipërisë Bajram Begaj.