Kumanova dhe Likova duhet të jenë të përfaqësuar në Qeveri, reagojnë ish-ushtarë të UÇK-së?!

Ish-ushtarë të UÇK-së nga rajoni i Kumanovës dhe Likovës kërkojnë që ky rajon i sakrificës së vitit 2001 nuk duhet të anashkalohet dhe nëpërkëmbet, por me simbolikën që ka të jetë i përfaqësuar në Qeverinë e re. Kjo thuhet në një letër të shkruar në adresë të INA, me emrin “luftëtarët e lirisë” ku nënvizohet … Continue reading Kumanova dhe Likova duhet të jenë të përfaqësuar në Qeveri, reagojnë ish-ushtarë të UÇK-së?!