Kumanova ndër qytetet më të shtrenjta në Maqedoni, Tetova më e lira (TABELA)

0

Kumanova është një nga qytetet më të shtrenjta në Maqedoninë e Veriut, tregojnë statistikat e fundit për çmimet e produkteve ushqimore.

Këto çmime me pakicë, i publikoi Enti shtetëror për statistika dhe tregojnë se në Kumanovë veçanërisht janë të shtrenjta produktet bujqësore, transmeton gazeta Lajm.

Kështu në Kumanovë shiten patatet më të shtrenjta që kushtojnë mesatarisht 28,23 denarë, kurse në Shkup, ku rroga mesatare është më e madhe, çmimi është 25,91 denarë. E njëjta vlen gati edhe për të gjitha produktet tjera ushqimore.

Ajo që bie në sy është se çmimet më të lira gati të gjitha këtyre produkteve janë në Tetovë, por edhe Shkupi është më i lirë në krahasim me shumë qytete tjera në Maqedoni.

Si kuriozitet është akti se çmimi i groshës në Tetovës është më i shtrenjtë se në të gjitha qytete tjera të përfshira në këtë analizë.
Tabelën statistikore për çmimet e këtyre produkteve mund ta përcillni më poshtë: