Kumanovari që i dha armën më të fuqishme UÇKs në Kosovë

0

Ngjarje e madhe!
Vetem te populli shqiptare ka histori te tilla!
Nga Radio Zeri i Kumanoves ne Radio Kosova e Lire!
Atdhetari e patrioti Ismet Bexheti, luftes se armatosur e çlirimtare te popullit shqiptar te Kosoves, i dha armen me te fuqishme, ate te njoftimit e propagandimit te betejave e te aksioneve luftarake çlirimtare te luftetareve te lirise dhe mbajtjen gjalle te moralit e vullnetit per vazhdimin e luftes se Ushtrise Çlirimtare te Kosoves deri ne fitoren perfundimtare me Serbine pushtuese!